Kvalitetsflytt – Flyttfirma från norr till söder

Kvalitetsflytt – Flyttfirma från norr till söder

Kvalitetsflytt är en flyttfirma som är verksam främst i södra och västra Sverige, med Skåne, Göteborg och Halland som arbetsorter. Man finns dock även i Luleå och anpassar sig om möjligt efter kundernas efterfrågan. Bor man någon helt annanstans men ändå vill ha hjälp av just kvalitetsflytt, kan även det gå att ordna. Nedan finns en närmare beskrivning av företaget och dess olika tjänster.

Flyttfirma med många tjänster

Kvalitetsflytt är en flexibel flyttfirma i och med att dom erbjuder tjänster där kunden befinner sig, i den mån det går. Bor man inte i Skåne, Göteborg, Halland eller Luleå kan man ändå kontakta firman för att se om en flytt eller något annat går att lösa.

Förutom det är kvalitetsflytt en flyttfirma med spännande tjänster, och erbjuder en del saker som känns lite annorlunda men också dom allra vanligaste tjänsterna förstås. Följande finns att hitta i utbudet:

  • Flytt och transport– Den klassiska flytthjälpen man vill ha när man anlitar en flyttfirma. ”Gubbarna” bär och transporterar kartonger, möbler och andra prylar i bohaget från en adress till en annan. Gäller även för företag.
  • Packhjälp – En tjänst som innebär att flyttfirman inte bara flyttar bohaget, utan sköter allt vad packning heter. Man emballerar glas, porslin och andra ömtåliga föremål och packar ner i flyttkartonger.
  • Magasinering – Tjänst för den som behöver någonstans att förvara hela eller delar av sitt bohag under en lång eller kort period.
  • Flyttstäd – Många anlitar en flyttfirma för att spara tid vid flytten och genom att även köpa till en städtjänst sparar man ännu mer tid. Dessutom slipper man arbetet, som faktiskt är ganska trist.
  • Slänga skräp – På hemsidan finns även en mer annorlunda tjänst som går under namnet ”skräpbilen”. Här hittar man både städ, – och renshjälp lika väl som hjälp med att transportera bort sådant man rensat ut på egen och vill slänga eller skänka bort. Ska sakerna slängas kommer dom sorteras på en återvinningscentral.

På hemsidan finns även en kubikräknare, där man kan fylla i vilka typer av möbler man har hemma, samt hur många, för att enkelt räkna ut hur stort flyttlasset kommer att bli. Som kund erbjuds man även snabba offerter med svar inom 30 minuter och det finns hundratals omdömen från tidigare och till synes nöjda kunder.

webmaster

Kommentarer inaktiverade.