Ica hemförsäkring för konsumenter

Ica hemförsäkring för konsumenter

Det kan nog nästan sägas med säkerhet att alla som bor i Sverige känner till företaget ICA. Det första man tänker på är ofta deras matbutik ICA, men visste du att de gör andra saker också? Med butiker i hela landet och tusentals anställda är det ett av de största och mest framgångsrika företagen i Sverige. Men faktum är att ICA är mycket mer än bara en matbutik. De har även en bank, apotek och numera även försäkringar. Denna delen av företaget går under namnet ICA Försäkring, och erbjuder en rad olika försäkringar till sina kunder. En utav dem är deras hemförsäkring.

Om företaget ICA Försäkring

Som nämnt är ICA ett stort och tillförlitligt företag med lång erfarenhet. Företaget ägs av ICA Banken och startades år 2015. Det är även en del av deras aktiebolag som heter ICA Gruppen. De sysslar med en rad olika försäkringar såsom för:

  • bilar
  • hemmet
  • fordon
  • personer
  • djur
  • båtar

Enligt de själva erbjuder de försäkringar med schyssta villkor och priser. Trots en relativ kort tid inom denna bransch har ICA försäkring idag 100 000 kunder runtom i landet. Genom detta har det förtjänat titeln som det snabbast växande försäkringsbolaget i Sverige.

ICA hemförsäkring – vad den innebär

ICA hemförsäkring erbjuder är en omfattande försäkring. I den ingår bland annat allrisk för lösöre, reseskydd, stöld, skadegörelse, brand, rättsskydd och privatansvar. Dessutom ingår skydd för överfall, omställning och mobbning. Bara grundskyddet i denna försäkring ger mycket bra skydd för både dig och din familj i alla nämnda aspekter. För den som önskar utökat försäkringsskydd finns det tillägg rörande ersättning för skador i hemmet, olycksfall, bostad och diverse utrustning.

Fördelar med Ica hemförsäkring

Just nu erbjuder ICA Försäkring rabatt på deras hemförsäkring i form av erbjudanden på ICA. Det enda som krävs är att ha ett medlemskort eller bankkort från ICA Banken. Generellt så sticker deras försäkring ut då den ger 60 dagars reseförsäkring istället för 45 som är standard i branschen. Dessutom ingår allriskförsäkring för lösöre i grundskyddet, vilket är mycket ovanligt. Utöver det så kan du som kund förvänta dig bra villkor i form av ett generöst grundskydd. Allt detta till bra priser. Som ett av de störst växande företagen och med ett väletablerat företagsnamn väntas deras framtid vara ljus.

webmaster

Kommentarer inaktiverade.